ЕУ – Инфо дан два у Новом Пазару

У просторијама Светионика одржана је продуктивна радионица са представницима неформалних група из шест општина нашег региона – Новог Пазара, Тутина, Краљева, Рашке, Пријепоља и Прибоја. Ове групе су примиле финансијску подршку од Ресурс Центра за имплементацију њихових пројеката. Јелена Зунић Ћићварић из УЦПД и Мирза Алићковић из Светионика су водили ову радионицу, пружајући детаљне смернице и помоћ у планирању пројектних активности. Ово је био одличан тренутак за детаљно осмишљавање и планирање будућих активности које ће се реализовати у наредним месецима.

Ове иницијативе имају за циљ да допринесу бољитку своје заједнице.

Поносни смо што ћемо имати прилику да сарађујемо са овим изванредним људима чије иницијативе инспиришу и мотивишу нас све. Надамо се да ће њихов рад и даље бити пример добре праксе у заједницама.

Подршка овим неформалним групама одвија се кроз ЕУ Ресурс центар, који ове године за југозападну Србију представља Светионик, под регионалним надзором УЦПД. Финансијску подршку пружа Европска унија, а координацију ресурса у Србији води БОШ са партнерима.

Вест преузета са сајта СВЕТИОНИК.

Остале вести