Инфо сесије програма подршке неформалним групама

Посредничке организације нашег регионалног ЕУ Ресурс центра: Светионик, Форум цивилне акције Форца  и Развојни бизнис центар Крагујевац организују низ догађаја у циљу подршке неформалним групама.

Развојни бизнис центар Крагујевац ће током фебруара наставити са онлајн инфосесијама и радионицама како би упутили неформалне групе у сам процес аплицирања:

  1. Онлајн информативни догађај 20.02.2024. у 13 часова, детаљно представљање Јавног позива за неформалне групе, са простором за додатна питања и дискусију. Учешће на догађају је могуће путем следећег ЛИНК-а.
  2. Онлајн радионица за припрему предлога прoјеката 27.02.2024. у 13 часова, учешће на догађају је могуће путем следећег ЛИНК

 


Светионик ће организовати низ догађаја током фебруара и марта и све активности ће бити усмерене ка подршци неформналним групама:

Информативне сесије:

  1. Нови Пазар: 20. фебруара 2024. у 15 часова, у просторијама Светионика.
  2. Хибридна сесија: 26. фебруара 2024. у 15 часова, комбинација онлине присуства и уживо састанака у Сјеници (простор КЗМ), Тутину (просторије СЕДА) и Пријепољу (просторије КЗМ), где ће представници Светионика бити присутни у свим наведеним општинама. Они који нису у могућности да присуствују лично могу се придружити онлине.

Округли столови:

  1. Унапређење положаја ОЦД и неформалних група: 4. марта 2024. организујемо округли сто и састанак са представницима организација цивилног друштва и неформалних група.
  2. Унапређење сарадње јавних институција са ОЦД и неформалним групама: 19. марта 2024. планирамо округли сто и састанак са представницима локалне самоуправе и јавних установа. 

 


Форум цивилне акције Форца организује низ догађаја у више општина, на којима планира окупљање организација цивилног друштва, неформалних група и представника медија:

21.2. у 14 часова –  Ивањица, Клуб младих
22.2. у 11 часова – Ваљево, кафе ММФ Авантура
22.2. у 15 часова – Косјерић, клуб Полигон
23.2. у 11 часова – Ужице, Регионални центар Ужице 
24.2. у 11 часова – Пожега, ФОРЦА

Остале вести