Онлајн инфо сесија за Посредничке организације у оквиру приступања Србије Европској унији

Расписали смо позив за Донације за посредничке организације у оквиру приступања Србије ЕУ. Програм је намењен организацијама цивилног друштва (ОЦД) које су у свом досадашњем деловању допринеле унапређењу јавних политика у оквиру приступања Србије ЕУ и које су у том процесу активно сарађивале са малим ОЦД и/или неформалним групама које делују на нивоу локалних заједница. У овом позиву подржаћемо три пројекта.

За све заинтересоване организације које долазе из следећих округа: Град Београд, Подунавски, Шумадијски, Мачвански, Колубарски, Златиборски, Моравички и Рашки организовали смо онлајн инфо сесију 4. октобра са почетком у 11 часова. Планирано време за инфо сесију је два сата.

Уколико желите да присуствујете на инфо сесији, можете се пријавити на следећи имејл: prijava@regioeurc.ucpd.rs

Позив за доделу донација за посредничке организације се реализује у оквиру пројекта „ЕУ Ресурс центар за цивилно друштво у Србији“ који Београдска отворена школа спроводи у партнерству с организацијама цивилног друштва: Новосадска новинарска школа, ЕНЕЦА, Ужички центар за права детета, Нова планска пракса, Сигурне стазе, Млади пољопривредници Србије и међународним партнером, фондацијом Фридрих Еберт (Friedrich Ebert Stiftung). Пројекат је подржан од стране Делегације Европске уније у Србији и биће реализован у периоду од 2023. до 2026. године.

Остале вести