ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА КОНСУЛТАЦИЈАМА ЗА ПРОГРАМ ПОДРШКЕ ЕУ ЦИВИЛНОМ ДРУШТВУ И МЕДИЈИМА У СРБИЈИ

Делегација Европске уније у Србији уз подршку ЕУ Ресурс центра за цивилно друштво спроводи консултативни процес заједно са цивилним друштвом са циљем да слањем доприноса допринесе објављивању новог главног позива за цивилно друштво у Србији који ће бити објављен у првом кварталу 2024. године а који финансира Европска унија.

Љубазно вас позивамо да нам се придружите на догађају који ће бити организован у четвртак, 8. фебруара 2024. године са почетком у 13:00ч (до 16:00ч):• онлајн преко ЗУМ (Зоом) платформе.

Консултативни процес који организује Делегација Европске уније у Србији уз подршку ЕУ Ресурс центра за цивилно друштво омогућиће прикупљање предлога од великог броја представника цивилног друштва пре него што овај позив буде званично покренут. У том контексту, представници цивилног друштва су позвани да играју кључну улогу у процесу програмирања позива који ће помоћи Делегацији ЕУ у Србији у идентификацији главних области политика које ће бити у фокусу новог позива подршке цивилном друштву и медијима.

Уколико желите да присуствујете консултативном процесу можете се пријавити преко следећег линка ОВДЕ, најкасније до среде, 7. фебруара до 17:00.

Такође, Ваше доприносе можете послати попуњавањем упитника (који ће УСКОРО бити објављен на сајту ЕУ Ресурс центра за цивилно друштво) и то најкасније до понедељка, 12. фебруара до 17:00.

Извор: ЕУ Инфо центар

Остале вести